"Nada de lo aquí escrito me pertenece.
Si hubiese alguna pertenencia,
sería el lazo de Amor con el cual se han atado
tantas bellas flores de conocimiento
que son ofrecidas a la humanidad
como un ramillete de Servicio"
Montaigne.

la flor de loto

La flor del loto es uno de los más antiguos y profundos símbolos de nuestro planeta. La flor del loto crece en el fango y se alza sobre la superficie para florecer con remarcable belleza. Por la noche la flor se cierra y se hunde bajo el agua, al amanecer se alza y vuelve a abrirse. El loto simboliza la pureza del corazón y de la mente. Representa longevidad, salud, honor y buena fortuna.

lo bueno, lo malo, lo igual o lo diferente....son tan solo proyecciones humanas...

.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.

dilluns, 31 de desembre de 2007

Feliz 2008

Per un nou any viscut amb joia i plenitud...per un dia a dia ple d'il.lusions fetes realitat...per que les llavoretes sembrades, germinin i creixin... creixin...creixin...

pauiamor, sempre!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Sònia , acabo d’escoltar la cançó, Alegria, és preciosa, també he passat una bona estona mirant els pps. que em vas enviar, saps he fet la subscripció a Refleja, es que sempre que m’envies un pps de Refleja, em reconforta, i em fa sentir molt bé.
Avui m’he llevat amb el propòsit de començar aquest any en la búsqueda de l’Amor en majúscules, l’Amor espiritual perquè m’ajudi a canalitzar i gaudir de l’amor d’una manera planera, tranquil•la i sense fer mal a ningú.
Tu ets com la meva guia espiritual, amb tot el que em fas arribar sempre hi trobo el missatge que em fa falta en aquell moment, per reconduir el meus sentiments,i per això vull profunditzar en el coneixement de l’Amor .
Gràcies per ser com ets, i pel teu desitg de voler sempre ser millor, continua així, que els que t’envoltem necessitem de la teva energia .

PAU I AMOR PER TU I PER TOTS ELS TEUS

NÚRIA (ALPICAT)