"Nada de lo aquí escrito me pertenece.
Si hubiese alguna pertenencia,
sería el lazo de Amor con el cual se han atado
tantas bellas flores de conocimiento
que son ofrecidas a la humanidad
como un ramillete de Servicio"
Montaigne.

la flor de loto

La flor del loto es uno de los más antiguos y profundos símbolos de nuestro planeta. La flor del loto crece en el fango y se alza sobre la superficie para florecer con remarcable belleza. Por la noche la flor se cierra y se hunde bajo el agua, al amanecer se alza y vuelve a abrirse. El loto simboliza la pureza del corazón y de la mente. Representa longevidad, salud, honor y buena fortuna.

lo bueno, lo malo, lo igual o lo diferente....son tan solo proyecciones humanas...

.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.º.

divendres, 27 de juliol de 2007

i jo, què hi puc fer ?

En ocasions vivim tan centrats en nosaltres mateixos, en els nostres petits/ grans conflictes, en les nostres rutines... que sembla que només freguem la vida de reüll... Llegeixes els diàris, escoltes les notícies... i sembla que la cuirassa cada cop és més gruixuda...Ens "protegim" d'aquest allau d'adversitats que succeeixen àrreu del món...I jo, què hi puc fer? Això no té solució... Les solucions ha de venir des de dalt...Són els governs qui poden fer alguna cosa...
I ens quedem tan tranquils, ens descarreguem d'aquesta responsabilitat....

I jo...què hi puc fer? Aquesta pot ser una pregunta compromesa...amb respostes compromeses... respostes desde l'individu...en les pròpies actuacions respeste al nostre entorn més inmediat... I és quan una cosa et toca d'aprop, quan la sents en pròpia pell que et remou per dins i com si t'haguèssin llençat una gerra d'aigua freda et desperta d'aquesta letàrgia... i t'obre les portes de la sensibilitat front la situació... Sembla que ha arribat el moment de posar-se en marxa... Actuar...passar a l'acció... ja no es pot restar adormit...!!!

I, recorda: quan prens una decisió amb determinació, quan t'aboques a l'acció tot l'univers conspira al teu favor!!

És ben cert que jo/tú/ell/nosaltres.... qualsevol hi té molt a fer!!!